LACHNER RESIDENCE

HOPKINS, MN

 

Two story home addition set atop a new tuck-under garage takes full advantage of a long corner lot while capturing generous views to the surrounding mature treeline. The 600 SF addition footprint is carefully situated to allow the existing main level kitchen to flow into a new four-season porch and and existing upper level hallway to extend into a new master bedroom suite. The careful placement of addition windows and stepping of roof lines help to maintain proportions of the existing house while creating a new distinct face to the home.

 

Construction Fall 2016!

Copyright 2019, HjS Architecture         Phone: 612-406-7900        Email: Hans@hjsarchitecture.com         Minneapolis, MN

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Google+ - Black Circle